Zwemmen in het bos

January 24, 2019

De eigenaren van deze in de bossen van de Veluwezoom gelegen tuin, wilden graag een zwembad in hun tuin en een mooie en goede oplossing voor het hoogteverschil tussen bestaand masterterras in de achtertuin en de achtertuin zelf.  Waarbij het masterterras, aansluitend op de begane grond van het huis, 3 meter hoger ligt dan de bestaande achtertuin.

Door te werken met meerdere terrassen op verschillende niveaus is een terrassenkluster ontstaan in de achtertuin waarbij het masterterras op een veel vloeiender en gelijkmatige manier met de achtertuin verbonden wordt.

 

Aan de voorzijde van de tuin is een royaal zwembad ingepast. De lange zijde van het zwembad wordt gedeeltelijk geflankeerd door een tuinmuur met daarin 3 waterspuiters. Deze tuinmuur is onderdeel van een grotere tuinmuurstructuur die de voor en achtertuin als het ware met elkaar verbindt en tot een eenheid maakt. De hoofdentree van het huis heeft een eigen tuinruimte gekregen gelegen tussen hoge taxushagen met centraal op de hoofdentree een lange pergola.

 

Please reload

Recente berichten

December 2, 2019

June 16, 2019

January 31, 2019

January 24, 2019

January 10, 2019

February 26, 2018

February 19, 2018

Please reload

Archief
Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Studio-B-Gardens

Panamalaan 1A

1019 AS Amsterdam​

Tel: 00-31-(0)6-14992376

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn