top of page

Tuinontwerp bij moderne villa....

Voor een moderne villa, ontworpen door Bob Manders, www.bobmandersarchitecture.com, hebben wij in samenwerking met de Greencontractors, www.thegreencontractors.nl, een bijpassende tuin ontworpen. De villa bestaat op de begane grond uit drie ruimtes op verschillende niveaus. Hierdoor ontstaat een dynamische binnenruimte met splitlevels.

Deze hoogteverschillen zijn ook toegepast in het tuinontwerp om een mooie connectie tussen architectuur en tuin te laten ontstaan. De hoogteverschillen in de tuin worden door riante houten treden geaccentueerd. Op het hoogste tuin- en huisniveau ligt het zwembad. Deze zwembadruimte is ontworpen als een geheel eigen tuinruimte met veel privacy en zonmogelijkheden.

Verder zijn de zichtlijnen vanuit de villa doorgetrokken in de tuin, waardoor een fraai en ingetogen lijnenspel ontstaat geheel passend bij de stijl van het huis.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page