Zwemmen in het bos

De eigenaren van deze in de bossen van de Veluwezoom gelegen tuin, wilden graag een zwembad in hun tuin en een mooie en goede oplossing voor het hoogteverschil tussen bestaand masterterras in de achtertuin en de achtertuin zelf. Waarbij het masterterras, aansluitend op de begane grond van het huis, 3 meter hoger ligt dan de bestaande achtertuin.

Door te werken met meerdere terrassen op verschillende niveaus is een terrassenkluster ontstaan in de achtertuin waarbij het masterterras op een veel vloeiender en gelijkmatige manier met de achtertuin verbonden wordt.

Aan de voorzijde van de tuin is een royaal zwembad ingepast. De lange zijde van het zwembad wordt gedeeltelijk geflankeerd door een tuinmuur met daarin 3 waterspuiters. Deze tuinmuur is onderdeel van een grotere tuinmuurstructuur die de voor en achtertuin als het ware met elkaar verbindt en tot een eenheid maakt. De hoofdentree van het huis heeft een eigen tuinruimte gekregen gelegen tussen hoge taxushagen met centraal op de hoofdentree een lange pergola.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon