Tuinontwerp bij moderne villa....

March 30, 2017

Voor een moderne villa, ontworpen door Bob Manders, www.bobmandersarchitecture.com, hebben wij in samenwerking met de Greencontractors, www.thegreencontractors.nl, een bijpassende tuin ontworpen. De villa bestaat op de begane grond uit drie ruimtes op verschillende niveaus. Hierdoor ontstaat een dynamische binnenruimte met splitlevels.

Deze hoogteverschillen zijn ook toegepast in het tuinontwerp om een mooie connectie tussen architectuur en tuin te laten ontstaan. De hoogteverschillen in de tuin worden door riante houten treden geaccentueerd. Op het hoogste tuin- en huisniveau ligt het zwembad. Deze zwembadruimte is ontworpen als een geheel eigen tuinruimte met veel privacy en zonmogelijkheden.

Verder zijn de zichtlijnen vanuit de villa doorgetrokken in de tuin, waardoor een fraai en ingetogen lijnenspel ontstaat geheel passend bij de stijl van het huis.

 

 

Please reload

Recente berichten

December 2, 2019

June 16, 2019

January 31, 2019

January 24, 2019

January 10, 2019

February 26, 2018

February 19, 2018

Please reload

Archief
Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Studio-B-Gardens

Panamalaan 1A

1019 AS Amsterdam​

Tel: 00-31-(0)6-14992376

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn