'Face lift' buitenruimte 'Green Village'....

July 27, 2017

De trouw- en feestlocatie 'Green Village' gaat op de schop.

De bestaande bebouwing wordt uitgebreid met een x-tra zaal in een staltypologie en aansluitend op achterzijde van de boerderij wordt een grote kas gebouwd. Die ook als locatie voor evenementen kan worden gebruikt.

Door al deze bouwactiviteiten is de buitenruimte van het Green Village aan een Face lift toe.

Uitgangspunten voor de nieuwe indeling;ing van de buitenruimte waren;

 

- De monumentale boerderij sterker benadrukken en beter naar voren laten komen

- Het realiseren van meerdere buitenruimtes bij de diverse gebouwen

- De groenstructuur zo vormgeven dat verschillende activiteiten tegelijkertijd naast elkaar plaats     kunnen vinden, zonder dat deze met elkaar botsen.

- Zichten en aslijnen vanuit de architectuur goed verankeren in de buitenruimte

- het realiseren van een heldere logistiek en logistieke hiërchie.

 

Dit alles heeft geresulteerd in een indeling van de buitenruimte die helder in vormgeving is en een optimalisatie van het ruimtegebruik laat zien.

 

 

 

Please reload

Recente berichten

December 2, 2019

June 16, 2019

January 31, 2019

January 24, 2019

January 10, 2019

February 26, 2018

February 19, 2018

Please reload

Archief
Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Studio-B-Gardens

Panamalaan 1A

1019 AS Amsterdam​

Tel: 00-31-(0)6-14992376

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn