'Face lift' buitenruimte 'Green Village'....

De trouw- en feestlocatie 'Green Village' gaat op de schop.

De bestaande bebouwing wordt uitgebreid met een x-tra zaal in een staltypologie en aansluitend op achterzijde van de boerderij wordt een grote kas gebouwd. Die ook als locatie voor evenementen kan worden gebruikt.

Door al deze bouwactiviteiten is de buitenruimte van het Green Village aan een Face lift toe.

Uitgangspunten voor de nieuwe indeling;ing van de buitenruimte waren;

- De monumentale boerderij sterker benadrukken en beter naar voren laten komen

- Het realiseren van meerdere buitenruimtes bij de diverse gebouwen

- De groenstructuur zo vormgeven dat verschillende activiteiten tegelijkertijd naast elkaar plaats kunnen vinden, zonder dat deze met elkaar botsen.

- Zichten en aslijnen vanuit de architectuur goed verankeren in de buitenruimte

- het realiseren van een heldere logistiek en logistieke hiërchie.

Dit alles heeft geresulteerd in een indeling van de buitenruimte die helder in vormgeving is en een optimalisatie van het ruimtegebruik laat zien.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon